A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁJA

Egyéb okos megoldásaink.

Elektromos autó/KERÉKPÁR töltő

Cégünk elkötelezte magát a technikai innovációk mellett azért, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink számára mindig a leghatékonyabb megoldásokat tudjuk kínálni. „Okos” és „zőld” megoldásokkal segítjük az önkormányzatokat, vállalatokat, vállalkozásokat, hivatalos szervezeteket és a lakosságot is.

Az „okos” és a „zöld energia” megoldásokat már Világszerte kezdik alkalmazni. Mi ennek megfelelően fogtunk össze gyártó és fejlesztő cégekkel, szakemberekkel és tesszük lehetővé, hogy az Önök szükségleteit és kényelmét a legmodernebb technológiák segítségével már az otthonukban is kiszolgáljuk.

Ilyenek pl: az elektromos autók, elektromos kerékpárok töltése, amely elérhető már az Ön otthonában is. Természetesen alkalmazható kisebb-nagyobb településeken is. Előnye: Az elektromos töltőállomások kialakíthatőak közvetlen elektromos hálózatról, de megépíthetőek teljes körűen napelemek ellátásával is. További nem mindennapi „okos” megoldásokat is kínálunk, mint Pl: a bérlemények nem időben történő megfizetése, víz és villany hatékony kezelése, jogosultságok kezelése, hulladék gazdálkodás, mezőgazdasági eszközök és a termelési folyamatok ellenőrzése, állattenyésztés, növénytermesztés, nyomkövetés, stb …


Napelem rendszerek

A mai modern kor embere már eljátszott a gondolattal: Mi lenne ha a villamos áramot magának termelné meg? Nem kellene a villanyszámláért aggódni, önfenntartó fűtés vagy villamos hálózat működne a házban.

A villanyszámlára költött összeg maradna a családi kasszában. 

Keressen minket és megtervezzük az Ön számára leghatékonyabb napelemes rendszert.

Nyomkövetés

Nyomkövetés (GPS járműkövetés, sofőrazonosítással és flottakezelés)

Szolgáltatásunk magas színvonalú, megbízható GPS nyomkövetésen alapul. Az okos telefonos applikációnak köszönhetően azonnal tájékozódhat járműve hollétéről és minden olyan információról, melyeket egy gazdasági szereplőnek tudnia kell gépjárműveiről.

Vállalkozóknak, nemzetközi fuvarozásban érdekelteknek olyan rendszerrel szolgálunk, melynek bevezetésével nem csak a biztonságot, hanem a járművek által feldolgozandó adatokat is mutatja igény szerint!

Ha szeretne többet is megtudni keressen minket, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére rendszerismertetéssel és segítenek a személyre szabás egyedi lehetőségének vázolásában is.

MEZŐGAZDASÁGI JÁRMŰKÖVETÉS

A mezőgazdasági járművek hatékonyságának és mozgásának mérésére nyomkövetést teszünk lehetővé a nyári mezőgazdasági munkák ellátásának időszakában. Nem mobil kártyát használunk, saját LoRa hálózatunkon működnek a társ cégünk által gyártott eszközeink, emiatt költséghatékonyabb megoldást tudunk kínálni.

Beépített eszközünkkel on-line követhető, hogy jelen időben merre találhatóak a traktorok, aktuális sebességet és haladási irányt is figyelhető a rendszerrel. Térképes felületen bármikor lekérdezhető a nyomvonal. A munkaidő figyelésére és hasznos eltöltésének ellenőrzésére is használható eszköz.

Mezőgazdasági egység

Az IoT (az új technológiánk) hatalmas hatást gyakorol a mezőgazdaságra. Azok a gazdálkodók, akik már használják a technológiát, jobban nyomon követhetik az állataikat és a terméseiket. Az IoT a kisebb egységekben, például a tej-, zöldség-, gyümölcs- és üvegházakban, gombafarmon végzett feladatok elvégzésében is eredményes.

Alkalmazható üvegházakban hőmérséklet és páratartalom mérésére, szabályozására, öntözés szabályozásra és fagyérzékelésre.

Folyamatosan nyomon követhető az állatok mozgása, egészségi állapota, táplálék felvétele. Mérhető a belső testhőmérsékletük, melyekből ivarzási adatok nyerhetők ki.

Méhészek számára kaptármérleg áll rendelkezésre, a kapott adatok távolról nyomon követhetők. A kaptárhoz riasztás is köthető, mely jelez, ha hirtelen súlyvesztés történik.

Méhészet

Az IoT szenzor segítségével lehetővé válik a SIM kártya nélküli kaptármérés, nyomkövetés. A mérési eredményeket emailben és online lehet nyomon követni.

Az online grafikon megmutatja a súlyt, hőmérsékletet és az akkumulátorszintet. Súlyvesztés (lopás vagy rajzás) esetén riasztást küld a rendszer.

 

BEESCALE KAPTÁRMÉRLEG 

Az eszköz tervezésénél a minél könnyebb kezelhetőség volt a fő szempont. Az eszköz nem belső vagy külső akkumulátorral üzemel, így nem kell mindig a töltőt keresni. Az AA méretű elemek bárhol könnyen beszerezhetőek és kellő energiával látják el az eszközt. Amikor nem kívánjuk használni az eszközt, akkor a mérlegváz és az elektronikát tartalmazó dobozt összekötő vízálló csatlakozót széthúzzuk és az elektronika hazavihető, míg a mérleg maradhat a kaptár alatt.