Gyakran ismételt kérdések

Kérdések és Válaszok

Technikai újdonságunk lehetővé teszi, hogy Ön vagy gyermeke, idős, beteg hozzátartozója automatikusan vagy gombnyomásra, azonnal segítséget tudjon kérni.

Egy olyan technikai újítás, amellyel Ön képes a vízellátást távolról teljes körűen menedzselni. (leolvasni, szabályozni, lekapcsolni)

Egy olyan technikai újítás, amellyel Ön képes a villanyenergia ellátást távolról teljes körűen menedzselni. (leolvasni, lekapcsolni) 
 

Lényege, hogy a közvilágítás modernizálásával, különösebb külső beavatkozás nélkül képesek vagyunk intelligenssé tenni a megvilágítási folyamatot. Így az energiafogyasztás nagyon költségkímélővé válik!
 

Önnek mindig lesz tudomása arról hol van üres hely. Így hatékony az időgazdálkodás és sokkal kevesebb a károsanyag kibocsátás is!
 

Igen, a parkolási jogosultságot, különösebb külső beavatkozás nélkül képesek vagyunk biztosítani!
 
 

Önnek semmilyen kötelezettsége nincs!
 

Önnek folyamatosan biztosítjuk, hogy a rendszere 24 órában üzembiztosan működjön!
 

Inteligens kameráink pontosan azonosítják a betörési kísérleteket és azonnali jelzést is küldenek. Így Ön már a betörési kísérletekor értesül az eseményről!
 

Igen van! A leghatékonyabb vízkiömlés jelző eszközünk azonnal értesíti Önt ha folyik a víz és képes elzárni a főcsapot is, ha erre is van igénye!
 

Gyermekének felügyeletére több hatékony megoldást is kínálunk Önnek!
 

Társasházi kamerarendszereink a nap 24 órában, aktívan vigyáznak értékeire!
 

Igen, ez ma már lehetséges! Cégünk rendelkezik olyan technikai megoldással, amivel Ön képes a fogyasztást adatokat megkapni. Továbbá, szükség esetén képes elzárni is a villanyt vagy a vizet.

Leginkább szarvasmarhák fülébe készült technikai újdonság, amely helyettesíti a hagyományos fülszámot és az állat tartózkodási helyét valamint számos digitális információt szolgáltat a gazda részére!

Igen! A legkorszerűbb riasztórendszereinket telefonos aplikáció segítségével vezérelheti. Továbbá számos hasznos információt kap.
 

 Igen, ezt a legegyszerűbb kamerás rendszerünk is biztosítja Önnek!

Természetesen, mindent úgy alakítunk ki ahogy az Ügyfél megkívánja!
 

Cégünk ezt INGYEN végzi el minden érdeklődő számára!  
 

Cégünk ezt INGYEN végzi el minden érdeklődő számára!

Új technológiánknak köszönhetően Ön teljes mértékben kézben tartja az események irányítását.
 
 

Innovációnk hatékonyan segít Önnek ebben a kérdésben!

Igen! Rendszerünk képes felismerni ha beteg hozzátartozója hirtelen a földre esik. Ekkor automatikusan értesíti a meghatározott szervezetet, személyeket.
 
 

Biztonsági rendszereink különböző okos megoldásokkal van felruházva. Így a téves riasztások szinte kizártak!

Innovációs rendszerünk képes 24 órás automata felügyeletet biztosítani idős, beteg vagy gyerekek részére!

×
×

Cart