KAMERÁS RENDSZEREK

Biztonságtechnika Felsőfokon

Az Ön elképzelését a legmagasabb biztonságtechnikai elvárásoknak megfelelve, közel 20 éves szakmai tapasztalattal valósítjuk meg. Amit kínálunk: éles képeket, azonosítható arcokat, leolvasható rendszámokat, megszámolható árukészletet, pontosan megfigyelhető munkafolyamatokat, mobiltelefonnal történő vezérléseket ( kamerák, riasztó, kapuk, kaputelefonok, redőnyök, stb) … Ma már nem luxus, hogy az irányítás és az ellenőrzés az Ön kezében legyen! Az sem, ha minden az Ön számára fontos eseményről éles képet szeretne látni és azt rögzíteni. Mi garantáljuk, hogy többé nem marad le semmiről, ami az Ön számára igazán fontos!

A legkorszerűbb minimum 2 megapixeles AHD és IP rendszereink telepítésével, az élőképnél és a visszakeresésnél is minimum Full HD vagy 4K minőséget valósítunk meg. Objektumát, alkalmazottjait megfigyelheti a világon bárhonnan a saját mobiljáról, laptopjáról.

Társasházi kamerarendszer

A kamerarendszer társasházi környezetben a legjobb megoldást nyújtja a biztonság megteremtésére. A nagy felbontású kamerák kiválóan alkalmasak a társasházak helyiségeinek vagy annak egy részének (pl. bejárat) megfigyelésére. Nagy sebességű, nagy távolságú, valós idejű jelátvitele lehetővé teszi, hogy a kamera képek és felvételek elérhetők legyenek távolról az interneten keresztül. A telepítést követően megszűnnek a bűncselekmények, rongálások. Az ilyen lépcsőházakat elkerülik a lakosság megtévesztéséből élő csalók és tolvajok.

Okos kamerarendszerek

Arcfelismerés

Az arcfelismerő kamera felhasználási köre többféle is lehet. A legelterjetebb felhasználási forma a beléptető rendszereknél van. Itt egy előre létrehozott adatbázisban keres és azonosítja a belépni kívánó személyt.

Elég gyakori mostanában a magánszektorban történő használat is. Már az okos otthonok részévé vált. Az intelligens arcfelismerő kamera Felismeri a családtagokat. Az adatbázisban a nevük mellé párosítja az arcokat. Amennyiben idegen személy (arc) közeledik, azonnali jelzést küld a felhasználó részére.

Rendszámfelismerés, forgalomelemzés

A térfigyelő kamerarendszer rendszámfelismerő és egyéb forgalomelemző kiegészítőkkel bővíthető. Rendszámfelismerő szoftver adatbázisba gyűjti az elhaladt gépjárművek rendszámán olvasható adatokat.

A rendszámazonosító algoritmus értelmezi, hogy az adott képen hol vannak olyan elemek, amelyek a rendszámtáblára jellemzőek. Felismeri a karaktereket, összeveti azok pozícióját az ország rendszámtábla szabályaival és rögzíti egy adatbázisban.

Ez az adatbázis rendszerint tartalmazza az elhaladt járművek rendszámát, elhaladási idejét. A rendszám tetszőleges helyen és helyzetben lehet a képen, a torzulásokat jól kezeli. Az egyetlen megkötés, hogy teljes egészében rajta kell lennie a képen, minden karakternek látszódnia kell rajta, sérülésmentes legyen.

Térfigyelő kamerarendszerek

A térfigyelő kamerák a településeken a térfigyelő rendszer részeként felszerelt biztonságtechnikai eszközök. A térfigyelő rendszer a települési közbiztonság fontos eleme. A közterületeken található értékek, a magántulajdon és a közbiztonság védelmét szolgálja. A térfigyelő rendszerek a rendőri jelenlétet nem váltja fel, de a prevencióban és a bűncselekmények felderítésében bizonyító erővel rendelkezik.  A kamerarendszer a város védelmét és a lakók biztonságát szolgálja.  Soha nem alszik, mindig a lakosság szolgálatában áll!

Napelemes térfigyelő kameravégpont

24 órás védelem a területen

Gyorsan telepíthető végpont

Nem igényel külső energiatáplálást

Nincs közmű szerződés és számla

Alkalmazási területek:
Illegális hulladéklerakási pontok, üdülő területek belépési pontjai, településszéli kereszteződések.
Olyan kamerahelyszínekre ajánljuk, ahol az erősáramú energiavételezés nem biztosított vagy állandó jelleggel nem vételezhető. Továbbá ideiglenes építkezések vagy megfigyelések helyszínei.